post it notes

Toegegeven: ik ben van nature een chaoot. Sleutels, mijn favo lipgloss, sieraden, het kaartje van de parkeergarage. Ik raak ze stuk voor stuk regelmatig kwijt. Dit tot grote ergernis van mijn vriend. Want hoe moeilijk kan het zijn om m’n spullen op een vaste plek op te bergen?!

Met m’n hoofd in de wolken

Familie en goede vrienden weten van mijn ‘mankement’, maar voor anderen houd ik dit natuurlijk het liefst zo veel mogelijk verborgen. Dat lukt me normaal gesproken aardig, maar toen ik zwanger was? Pfff….. Geef de hormonen de schuld of misschien was ik met mijn hoofd iets te veel in de wolken, maar tijdens de zwangerschap was ik (nog) chaotischer dan anders. Bovendien was ik ont-zet-tend vergeetachtig.

Hoezo zwangerschapsdementie?!

Zo besloten mijn vriend en ik op een zaterdag om zelf pizza te maken. Dus ik naar de supermarkt. Met boodschappenlijst in mijn hand, gooide ik het mandje vol met benodigdheden. Thuis aangekomen bleek dat ik de salami, de ham én de mozzarella was vergeten. Bovendien had ik in plaats van pizzadeeg een doosje pannenkoekenmix meegenomen. Hoezo zwangerschapsdementie?!

Gelukkig is er wetenschappelijk bewijs dat de hersenen van een vrouw veranderen tijdens de zwangerschap, en is zwangerschapsdementie een bekend fenomeen. Het ligt dus niet aan mij!

#Pregnancybrain

Dat ik niet de enige zwangere was die af en toe niet meer helemaal helder kon denken, blijkt ook uit een rondje social media. Ik heb de leukste “zwangerschaps-fails” die ik kon vinden op het internet voor je op een rijtje gezet en ik troost mezelf er mee. Het kan nog altijd erger ?!

Enjoy!

#1

#2
dementie1

#3

dementie6

#4

#5

dementie10

#6

#7

dementie2

#8
dementie4

#9

   

#10

dementie8

Nadia