AliExpress, ongetwijfeld heb je ervan gehoord. Op AliExpress kun je veelal heel goedkope artikelen kopen. Huishoudelijk, kleding, elektra, enz. Sinds een paar maanden ben ik een Ali groupie. Eerst alleen een beetje scrollen maar nu volg ik zelfs de Facebookpagina’s over Ali om de beste koopjes te vinden. Vaak moet ik mezelf streng toespreken. Heb je dit echt nodig? Is het wel zo veel goedkoper dan in Nederland? Is het antwoord nee, negen van de tien keer bestel ik het dan toch, gewoon omdat ik het leuk vind. Verslaafd?! Dat de dameskleding op Ali eigenlijk altijd een fail is weet iedereen, maar voor je kind kun je er prima slagen. Het allerleukste aan AliExpress? Als je iets binnen krijgt waarvan je vergeten was dat je het hebt besteld. Alsof je iedere keer weer een cadeautje krijgt.

Hieronder zal ik mijn tien leukste Ali aankopen op een rijtje zetten. Let op; niet alle artikelen zijn altijd beschikbaar en wat voor de één perfect is kan voor de ander flut zijn. Koop je speelgoed- en bijtartikelen op Ali? Check dan of de speeltjes vrij zijn van PVC, phthalates, BPA en andere schadelijke stoffen.

#10 Op nummer tien wil ik beginnen met een aantal knuffels

De vos is super. Mijn spruit vindt deze heel leuk. Er zit een bijtring, knisper-oortjes, knabbel-slab en rammelaar aan (deze is vanaf 3 maanden echt leuk voor een baby). Het beertje en konijntje maken een heel rustgevend geluid en zijn mega zacht. Deze heb ik aan de maxicosi en de kinderwagen hangen. De laatste twee zien er leuk uit en doen het goed op een newborn shoot en op de kamer.

Prijs: allen onder € 8,- per stuk

Levertijd: De eerste twee binnen twee weken en de poes en pop met zeven weken.

Beoordeling: Deze knuffels zijn super.
Link: Meneer vos, Poes, Angela pop, Beer en konijn, 


eeaaa cc  a fd

#9 Katoenen harem broekjes

Op nummer 9 vinden we de harembroekjes. Deze zijn unisex. De stof is lekker dik dus ze kunnen in de herfst, winter en lente gedragen worden. Ze vallen wel groot, maat 3 maanden valt ongeveer als een 74.
Prijs: € 3.28
Levertijd: ongeveer 2 weken
Beoordeling: Te groot, maar de kwaliteit is heel goed.

Link: katoenen harembroekjes


#8 Dieren sokken (uber cute)

Deze sokken kun je niet laten liggen. Ze zijn 83 cent per stuk en beschikbaar in 15 verschillende kleuren. De meeste modelletjes hebben ook oortjes. De maten zijn S of M. De S komt ongeveer overeen met een maat 16-18. Er zit antislip aan de onderkant.
Prijs: €0.83
Levertijd: ongeveer zes weken
Beoordeling: Goed. Blijft ook mooi na het wassen.

Link:  sokken


#7 Pet met naam

Hoewel mijn dochter deze pet de aankomende twee jaar nog niet op kan, kon ik hem niet laten liggen. De pet is stoer en de tekst staat er mooi op. Hij heeft nu een leuk plekje in de kamer op het hoofd van haar knuffel.
Prijs: € 8.56
Levertijd: vier weken
Beoordeling: De pet is heel mooi. Goede en vlotte communicatie met de verkoper over de tekst op de pet.

Link: pet


e b dc f bfaf

#6 Iron-on patches

Deze sterren kun je bijvoorbeeld op de kleding van je spruit strijken. Gewoon omdat het leuk is, of handig als je veel uitleent als herkenning. De sterretjes zijn geborduurd maar je hebt ook leuke strijk stickers op AliExpress. Bijkomend voordeel, ze zijn ook zeer geschikt op je eigen spijkerjack.
Prijs: € 1.22 voor 10 stuks
Levertijd: 4 weken
Beoordeling: Prima. Als je grotere strijk patches koopt is het aan te raden om ze, naast het vast strijken, ook vast te naaien.
Link: sterren


fc c af da cda

#5 Set van 5 rompers

Deze rompertjes zijn mega schattig. Er zijn verschillende modellen. Lange mouw, korte mouw, jongens en meisjes. De prijs is misschien niet wat we van Ali gewend zijn maar ze zijn te leuk om niet te bestellen. Zelf heb ik de set silver besteld.
Prijs: € 13.09 voor een set van 5
Levertijd: 5 weken
Beoordeling: Mooie rompers. De kleinste maat is 6 maanden, deze is redelijk vergelijkbaar met maatje 62/68
Link: rompertjes

Untitledd

#4 (Keuken)kast kinderslot

Deze set is goed voor 4 deurtjes. Je bevestigt het grote gedeelte aan de binnenkant van de kast. De deurtjes zitten nu op slot. Ze gaan alleen open als je met de magneetknop langs de deur gaat. Niet kwijtraken dus! Van dit systeem raak je als ouder hoe dan ook geïrriteerd maar je kindje kan in ieder geval niet meer bij de schoonmaakmiddelen (of de koekjes) komen. Vergeet niet de magneet op een hoge plek neer te leggen zodat ze er niet bij kunnen.
Prijs: € 7.24
Levertijd: 6 weken
Beoordeling: Werkt goed.
Link: kinderslot


#3 De muziekmobiel met 35 liedjes

Misschien herken je het wel, die muziekmobielen die je moet opwinden. Dit betekent dus iedere 2 minuten terug naar de box omdat je kind weer begint te blèren. Met deze muziekmobiel op batterijen kun je urenlang genieten van “vader jacob”, “daar komt de bruid“ en “oh denneboom”. Je kunt met de groene knop het muziekje aanzetten en een volgende kiezen. Met de rode knop zet je ‘t apparaat weer uit. Eén nadeel. Hij verandert ongeveer iedere 20 seconden van deuntje en je kunt dus achter blijven met jingle bells in je hoofd. Ook hartje zomer.
Prijs: € 5.95
Levertijd: ongeveer 3 weken
Beoordeling: Zeer handig.
Link: muziekmobiel


Untitled

#2 Vloermat puzzelstukken

Deze puzzelstukken van foam zijn ideaal voor je kleine om op te liggen, spelen en kruipen. Je legt ze als een puzzel in elkaar als je ze nodig hebt maar kunt ze ook makkelijk weer in de kast gooien. Ze zijn afneembaar en ook ideaal voor buiten of om mee te nemen naar opa en oma. Zelf heb ik de zwart-witte set maar ze zijn er in veel verschillende kleuren en vormen.
Prijs: € 11.79 per set van 10
Levertijd: Ongeveer 5 weken
Beoordeling: Heel handig.
Link: puzzelstukken

Untitled

 

#1 Een gedeelde eerste plaats voor de pratende hamster en de kiekeboe olifant

De pratende hamster; deze hamster praat jou of je kindje na met een gek hamster stemmetje. De kiekeboe olifant speelt kiekeboe door met zijn oren heen en weer te flapperen. Hij maakt ook geluid. Beide zijn ze ideaal om je kindje even bezig te houden als je zelf druk bent met andere dingen
Prijs:€ 5.95/€ 12.50
Levertijd: beide ongeveer 21 dagen
Beoordeling: Slappe lach gegarandeerd. Zowel van je spruit als jijzelf :)
Link: olifant, hamster

Nu denk je vast, hé! ik heb nog een leuke AliExpress aankoop voor mijn baby gedaan. Laat je me weten wat echt in deze lijst thuis hoort?

Irene