Kroost babyboek

ADVERTORIAL

AAAAAHHHGGGGG wat is het toch vreselijk moeilijk om een fotoboek van je kindjes te maken. De duizenden foto’s die je afgelopen jaar hebt gemaakt kunnen no way in één album. Nu mijn dochter bijna één jaar is kamp ik dus met dit dilemma en blijf ik het maar uitstellen. Maar…

Ik mocht van kroost.nl een babyboek maken. Dit is een super gaaf ontworpen fotoalbum waarin je op een makkelijke manier de hoogtepunten van het eerste jaar van je spruit kunt plaatsen. Je kunt kiezen uit de boeken: hip, stoer of lief. Hiermee bepaal je gelijk de kleuren van je boek. Voor iedere maand is er een mooi opgemaakte pagina met een aantal plekken voor de allerleukste foto’s.

Oké, je moet echt nog steeds zelf de selectie maken (mijn selectie bestond uit “máár” 200 foto’s :) ). Maar wat echt enorm handig is, is dat het programma de foto’s voor je op volgorde zet van nul tot twaalf maanden (op basis van de datum waarop de foto is gemaakt). Daar hoef je gelukkig al niet meer zelf over na te denken. In het boek is naast de leukste foto’s van iedere maand ook ruimte voor foto’s van het kraambezoek, de eerste hapjes en stapjes, de uitjes en natuurlijk de 1e verjaardag!

Kortom, een geweldig mooi overzicht van het eerste jaar van je baby! En wat nou echt leuk is? Wij mogen er één verloten ter waarde van € 69.95! Doe mee voor dit mega hippe, stoere of lieve babyboek! Door te reageren onder dit blog of het Facebookbericht.

Heb je deze winactie gemist maar wil je wel graag een foto jaarboek maken kijk dan op Kroost.nl!

Tips bij het maken van je babyboek:

Tip #1:

Probeer zoveel mogelijk originele foto’s te gebruiken. Hierdoor kan het programma jouw foto’s al op de juiste volgorde laten zien. Bovendien is de kwaliteit van WhatsApp beelden veel minder goed. En natuurlijk mogen er alleen foto’s van heel goede kwaliteit in je boek ?!

Tip #2:

Je kunt per pagina foto’s selecteren uit je “fotorol”. Plak steeds iets meer foto’s dan nodig op je prikbord zodat je kunt spelen met de compositie.

Tip #3:

Heb je alle foto’s paraat? Dan is dit boek in een uurtje te maken! Geen smoesjes meer dus ;).

Irene
7 antwoorden
 1. Debbie
  Debbie zegt:

  Ik ben er nog steeds niet aan toe gekomen om een mooi foto boek te maken. Hij is inmiddels 1 jaar, dus dit is wel heel erg leuk om te maken voor mijn zoontje.

 2. Judith
  Judith zegt:

  Aaagh, hier ook uitstelgedrag en zoveel leuke foto’s!! Ik zou graag dit boek winnen om een duwtje in de goede richting te krijgen

 3. Samantha
  Samantha zegt:

  Wat gek, ik had ook een berichtje gedaan maar ik zie hem er niet tussen staan.. Nog een poging!
  Ik zou dit babyboek dolgraag willen winnen. Ik ben in het 2e jaar van mijn studie bevallen en ben nu druk aan het afstuderen. Mijn zoontje is inmiddels al 2 en nog steeds geen babyboek.. Heel druk met de studie geweest en wat zou het fijn zijn om mijzelf te kunnen belonen met zo’n mooi boek! (en hopelijk ook het schuldgevoel wat weg te nemen)

 4. Arianne
  Arianne zegt:

  Oh wat zou dit super zijn. Echt heel erg, maar zoonlief is inmiddels pas grote broer geworden en zelfs zijn Babyboek is er nog niet en eigenlijk moeten we nu alweer een start maken met die van kleine broer die nu bijna 8 weekjes is. Maar de keus is ook zo moeilijk met al die foto’s! ?

 5. Amanda
  Amanda zegt:

  Oh heeeeel gaaf! Onze stoere vent Duuk word precies over 1 maand (16-06) al weer 1 jaar. Dat zou een super kado zijn voor zijn verjaardag! ? Foto boeken zijn namelijk zo veel leuker als alles digitaal!

 6. Kim van Zuilen
  Kim van Zuilen zegt:

  Wat een super leuke win actie!
  Ons dochtertje word volgende maand 1 jaar, ik heb inmiddels meer dan 2000 foto’s vanaf de geboorte, ik maak ook iedere maand een mijlpaal foto, en toch stel ik het helaas ook steeds uit om de fotos uit te zoeken en om een mooi album te maken, er zijn ook zoveel leuke foto’s! ?
  Deze wij actie zou mij een duwtje in de rug geven om nu eindelijk de prachtige foto’s uit te zoeken en een mooi album voor ons dochtertje te maken!

 7. Angelique Helmich
  Angelique Helmich zegt:

  Dit lijkt mij ontzettend leuk om te winnen. Ik maak altijd (te ;)) veel foto’s n kan net wachten om alles van ons kleintje vast te leggen in zo’n mooi boek!

Reacties zijn gesloten.