Boy or girl

Ben jij al een aantal weken zwanger en wil je graag weten wat het wordt? Wat is er dan leuker dan dit op een originele manier te onthullen aan jezelf en jouw familie en vrienden? In Amerika is het al heel gewoon om een zogenaamde gender reveal party te geven. Een soort babyshower (waar ook mannen bij aanwezig mogen zijn) om het geslacht van je baby bekend te maken. Om dit op een leuke manier te doen zijn er tal van leuke accessoires te koop. Maar de allerleukste vinden wij toch wel de ballonnen met de tekst “he or she, pop to see” en roze of blauwe confetti erin.

♥ Tip: Als je het zelf ook pas op het onthul moment wilt weten kun je de verloskundige vragen het geslacht op te schrijven en één persoon in vertrouwen te nemen om de ballonnen te vullen of de taart te bestellen.

In dit uber schattige filmpje zie je zo’n populaire ballon met confetti:

Bestel jouw gender reveal ballon(nen)!

Wil je nou zelf ook zo’n leuke gender reveal party geven? Dan kan deze “He or she, pop to see” ballon niet ontbreken!! En het leuke is…je kunt ze bij ons bestellen!
Kosten bedragen € 5,95 per ballon of € 9,95 voor een set van twee ballonnen.

En vergeet niet te filmen want je eigen reactie (en nog leuker, die van je vent) is onbetaalbaar!!

 

Heb jij ook een originele gender reveal gedaan? Deel je foto’s met ons op facebook en maak kans op een gaaf speenkoord met de naam van jouw boy or girl.

Irene