Oké oké, voor Moederdag is het nog iets te vroeg, maar ben je binnenkort jarig of zoek je nog een cadeau voor je (schoon-)ouders dan is dit wel echt een aanrader.

Een foto op hout!

Want ik weet zeker dat jij ook 1 (of eigenlijk meerdere 😉) favoriete foto’s van die kleine spruit hebt, waar je trots op bent. Die wil je natuurlijk delen en tentoonstellen.

Je kunt bij de webshop Foto Op Hout een gave foto of een collage laten afdrukken op hout. Zelf heb ik gekozen voor een mooie foto met een nog mooiere herinnering aan die ene boswandeling met zijn drietjes. De foto heb ik gemaakt met de zelfontspanner op mijn telefoon. De telefoon lag op de grond en daar kwam dit geplande maar tóch spontane kiekje uit. En daar ben ik natuurlijk trots op want de foto’s waar we met zijn drieën op staan, zijn op één hand te tellen.

Lees ook: Het perfecte plaatje!

Stap 1

Als eerst kies je op de site het formaat van de foto die jij op hout wilt. Zelf heb ik hem op 80 x 60 cm laten afdrukken.

Stap 2

Daarna kies je de foto uit je bestand en kun je de foto slepen in het kader zoals jij hem wilt. Let er wel op dat niemand een streep dwars door zijn gezicht heeft lopen. Je kunt de planken liggend of staand kiezen zodat iedereen er volledig op staat. Je ziet dit bij het voorbeeld.

Stap 3

Daarna kun je op doorgaan klikken en krijg je de vraag of je er een ophangsysteem bij wilt en of de foto een whitewash finish moet krijgen. Omdat mijn foto vrij donker was heb ik voor deze wassing gekozen. De betaling en levering gaan net zo simpel als het bestellen zelf en na een paar dagen heb je het netjes verpakte kunstwerk in huis.

Lees ook: Zo organiseer je een geslaagde cakesmash

En dit is het resultaat!

Ben jij ook op zoek naar een snel, makkelijk en goedkoop cadeau of is die ene wand in huis wel toe aan een stralende foto dan kun je hem bij Foto Op Hout Goedkoop bestellen.

Irene